Info Malerier Keramikk Under arbeid Foto Diverse Hjem

22:44 | 19.09.2017

De knuste tingene blir gaver til meg selv

Av og til går ikke ting som planlagt. slik som med denne skulpturen. Jeg hadde gjort noe feil da jeg formet den, og derfor sprakk det av biter under første brenning. Jeg limte bitene på og malte forsiktig skupturen med akrylmaling, og hadde på en forsegling slik at malingen skal holde seg. Det var noen som mente at jeg skulle kalle slike skulpturer for lysgudinner,siden de holder lys. Et godt navn, synes jeg.  

#keramikk #skulptur #leire #kunst

19:43 | 19.09.2017

Mer blå keramikk

Jeg må bare innrømme det, jeg er veldig  glad i blått. Denne skålen har fått seg et navn, nemlig "Jabba the hut". De som har sett "Star Wars" vet hvordan den karakteren ser ut.  Synes den har visse likheter. Skålen er laget i steingodsleire og er 11 x 17 cm.

#keramikk #leire #skål #kunst

02:18 | 17.09.2017

Når kveldene blir mørkere

Når kveldene blir mørkere tenner jeg lys. Disse skålene i keramikk ble fine med tente telys oppi. De er laget av en jernholdig steigodsleire, og det gjør at lyset blir varmt. Størrelse 9 cm.

Skålene er håndlagede av meg og til salgs.

#keramikk #telys #skåler #leire #steingods

01:03 | 17.09.2017

Rakubrent keramikk

Rakubrenning er en spennende teknikkk der man ikke har helt kontroll over resultatene. Det er nok derfor eg liker det så godt.  På bildet er det et par veggbyster, de er ca 22 cm.  

#keramikk #leire #rakubrenning #skulptur

 

 

00:57 | 17.09.2017

Blått......skulpturer

Skulptur, steingods 33 cm.

Skulptur, steingods 33 cm.

Skulptur, steingods 33 cm.

Veggskulptur, steingods 40 cm.

Veggskulptur, steingods 40 cm.

 

Akkurat denne leiren liker jeg å arbeide med fordi den er av veldig god kvalitet og inneholderj ern. Det gir en bestemt egenskap sammen med  en turkis glasur.

 

#keramikk #leire #skulptur #glasur

14:29 | 12.09.2017

En skulptur i keramikk

#keramikk #skulptur #kunst #leire

Jeg liker best å lage skulpturer når jeg tar turen inn i keramikkverdenen, ofte blir det en kvinnefigur.  Som nervøs "keramikkmor" er jeg aldri helt sikker på at skulpturene mine overlever brenning. ( det er som regel to brenninger de må gjennom. ) Derfor lager jeg ofte søstre, og lykken er stor når flere overlever. Helt kontroll har man ikke i denne verdenen. Denne damen fikk en skjønnhetsflekk helt av seg selv ved munnviken. Det er helt greit.  Hun er forresten 33 cm høy.

hits