hits
Info Malerier Keramikk Under arbeid Foto Diverse Hjem

21:59 | 30.08.2017

Info

Mitt navn er Grethe Nordskog og jeg driver med kunst. De teknikkene jeg holder på med er for det meste akvarell og keramikk, og motivene er ofte levende vesener.

Jeg tenkte ikke på at jeg kunne tjene penger på det jeg begikk  og det har vært en veldig sakte prosess. Jeg var alltid veldig usikker på om jeg var god nok, og så  fantes det ingen muligheter for kunstutdanning der jeg bor.  Det  å ikke ha bachelor eller master i kunst lukker en del dører i kunstverdenen. Kunstnere uten rett utdanning er uglesett og en kvise på galleriverdenens ( de "seriøse") rumpe. Det tar mer tid å få innpass og bli tatt på alvor. Jeg fant ut senere at det var et par muligheter for meg når det gjaldt utdanning . Jeg har tatt kunsthistorie, intruduksjonsstudiet, og det har vært nyttig og inspirerende for meg. I tillegg har jeg et år på kunst og håndverk. Et studie med mange smakebiter fra ulike tenikker. 

Jeg begynte og på et kurs i keramikk for over 10 år siden, og har ikke sluttet der ennå. Det har vært lærerikt og interessant.

Alle tingene er håndlagede, og for å det nivået jeg akkurat er på nå har jeg brukt tid og krefter.  For at kunstverkene skal være holdbare, bruker jeg materiell av høy kvalitet. Det brukes kun akvarellmaling i artistkvalitet, mine yndlingsmerker er Winsor & Newton og Sennelier.  Arkene er og av høy kvalitet, der er det Arches, LanAquarelle, Hahnemule som er mest brukt.

Og det som er så spennende i kunstverdenen er at det alltid er nye ting å lære. Det sies at 10 % er talent og resten er opp til deg hvor mye du arbeider for å oppnå det du vil.

På bloggen kommer jeg til å legge ut bilder av kunst under prosessen og de ferdige resultatene av mitt arbeid.  Jeg kommer ikke til å legge ut priser på selve bloggen, men sender gjerne lister til de som ønsker det. 

 

 

Kontakt:

Ved kjøp eller eventuelt andre spørsmål kan du kontakte meg på e-postadresse:

grethe.nordskog@haugnett.no

Kan også kontaktes via min facebook-side:

https://www.facebook.com/GretheNordskogArts/

Hvis du ikke bor i nærheten sender jeg gjerne.

 

Håper du koser deg på hjemmesiden, er det noen spørsmål er det bare til å ta kontakt!


Response postDesign by DesignMagasinet